Παρασκευή, 24 Δεκεμβρίου 2010

Radio arvyla - Μακροζωία στην ΙκαρίαΤζε ακομα εν ειδετε τπτ! μιλουμε οτι οι παππουδες στην Ικαρια δεν καταλαβουν χριστό! Ηρτε τες προαλλες ενας 94χρονος που εππεσε που την ελιά, 4 μετρα υψος, με το κεφάλι! Ηρτεν,εκαμαμεν του ακτινογραφία, ηταν μια χαρά, ειπαμε του να τον κρατησουμε μεσα για παρακολουθηση και αρνηθηκε. Θεος ο παππούς! Ο αλλος, 86 χρονών, 20 χρόνια με ουροκαθετηρα ερκεται να του τον αλλάξουμε, τζε τι γυρίζει τζε λαλεί του γιατρου που ηταν πουπάνω του, γιατρε μου, ειμαι σχεδον 90 χρονων και ακομα θελω να κανω σεξ! Τζε ο γιατρός να του κρατα το πουλλι του :P
Οσο περνά ο καιρος τοσο περισσοτερο μου αρεσκει τουντο νησί. Τζιας μεν εχει τες καλυτερες παραλίες, τζιας μεν εχω ακομα αυτοκινητο για να το εξερευνήσω. Εχει μιαν ιδιαιτεροτητα, ενεν τυχαίο που ουλλοι οι Ικαριωτες εν ερωτευμενοι με το νησί τους. Ανυπομονω να ερτει το καλοκαιρι, να βρω κανενα φτηνο αυτοκινητουι τζε να αρχισω εξορμήσεις.
Προειδοποιώ οτι που δαμε τζε κατω εννα πρηχτεψω με την Ικαρια.

Πέμπτη, 23 Δεκεμβρίου 2010

Usavich (Jail Rabbit) Season1- 001Χριστουγεννα τζε πελλαρες.
Σημερα εψησαμε μπριζολακια στο τζακι με τους συναδελφους. Ο ηλιος εξω να τυφλώνει, ορθανοιχτα παράθυρα, ουλλοι με κοντομάνικα τζε η φωτιά αναμμένη που εμοιαζε εντελώς άκυρη. Αστιευκούμασταν οτι εψήναμε για την Πρωτομαγιά. Αντι για εις υγείαν ευχόμασταν καλό καλοκαίρι. Εν παραπονιούμαι, ας είναι τζε ετσι. Εν χρειάζεται να ξεπαγιάζω τα χριστούγεννα για να λαλώ οτι καταλάβω χριστούγεννα. Ουτως η αλλως εννα εφημερεύκω τα χριστούγεννα. Αν εμπορούσα να ημουν παλε φοιτητρια, να εκατέβαινα δεκαπεντε μερες διακοπες στην Κυπρο, να κουνοσιηλιάζω ουλλη μερα, να σερνουμε που καφε σε καφε, που μπαρ σε μπαρ, και να ξεκοιλιάζουμε στα οικογενειακά τραπέζια, εν 8α ειχα προβλημα :P Προσπαθω να θυμηθω τι εκαμα περσι τες γιορτες αλλά η μνήμη μου αρνείται να συνεργαστεί... Γιαυτο ειπα να γραφω παραπάνω στο μπλογκ γιατι θωρώ το αλτσχάιμερ να ερκεται.
Επορώθηκα με τουντο καρτουν. Γαμα τζε δερνει, κυριολεκτικά :P