Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2009

οικογενειακή υποθεση

Χάος επικρατεί και στη ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΑΘΗΝΩΝ μετά τις φοβερές αποκαλύψεις του indymedia

Στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας είναι καθηγητές ο κύριος Παναγιώτης και η κυρία Ελένη Χριστινάκη (ζεύγος).



-Η κόρη Ειρήνη Χριστινάκη έλαβε διδακτορικό από τον πατέρα Χριστινάκη, ως επιβλέποντα του διδακτορικού της, έχοντας αποτύχει στην προσπάθειά της για διδακτορικό στο Εκκλησιαστικό Δίκαιο από τη Νομική Αθηνών και τη Νομική Θράκης. Εγκρίνεται ως υποψήφια διδάκτωρ στη Θεολογική, μόλις συνταξιοδοτείται ο καθηγητής με το γνωστικό αντικείμενο «Κανονικό Δίκαιο», Παναγιώτης Μπούμης, τον Αύγουστο του 2004 και σε λίγους μήνες γίνεται διδάκτωρ, αφού αντικαταστάθηκε ο Μπούμης με τον πατέρα της Παναγιώτη Χριστινάκη. Στη συνέχεια γίνεται κατ’ ευθείαν επίκουρη καθηγήτρια το 2005, παρακάμπτοντας το νόμο που αξιώνει συγκεκριμένα χρόνια διδασκαλίας σε ΑΕΙ μετά την απόκτηση του διδακτορικού, ως διεθνούς κύρους επιστήμων με τη σύμφωνη γνώμη του ομότιμου καθηγητή Τρωιάνου, με τον οποίο της συνεργάζεται ο πατέρας της στα νομικά θέματα της Εκκλησίας, και το 2008 γίνεται τακτική καθηγήτρια, παρακάμπτοντας το νόμο, πάλι ως επιστήμων διεθνούς κύρους.



-Πριν 10 μέρες δώσανε θέμα για μάστερ στην άλλη κόρη του Χριστινάκη, Όλγα Χριστινάκη, με επιβλέπουσα τώρα την αδελφή της, Ειρήνη Χριστινάκη.



Σήμερα 15/12/2008 έδωσαν θέμα διδακτορικού στον γιο τους, Επαμεινώνδα Χριστινάκη, απλό πτυχιούχο Παιδαγωγικής Ακαδημίας, δάσκαλο στην Κύπρο, χωρίς πτυχίο πτυχίο Θεολογίας και μάστερ, και στην επιβλέπουσα επιτροπή συμμετέχει ο πατήρ Χριστινάκης.



-Εννοείται ότι και ο γαμπρός Χριστινάκη, Αθανάσιος Γλάρος, σύζυγος της Ειρήνης Χριστινάκη διδάσκει ως επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Κοινωνικής Θεολογίας.



Εσείς σεβαστέ Πρύτανη, κύριε Χρήστο Κίττα, που είχατε την ευαισθησία να παραιτηθείτε από το αξίωμά σας πρόσφατα, και εσείς κύριε Γενικέ Γραμματέα του ΕΚΠΑ, κύριε Παναγιώτη Κοντέ τα καλύπτετε όλα αυτά και δεν αντιδράτε;



Έχει άλλα τρία παιδιά η οικογένεια Χριστινάκη να φέρει ακόμα στο τμήμα. Πότε θα γίνει αυτό; Τον επόμενο μήνα μήπως;



Ο σεβαστός τέως κοσμήτορας, πατήρ Γεώργιος Μεταλληνός, αφού τα έβλεπε αυτά, γιατί δε μίλαγε ποτέ του; Μήπως απλά γιατί ανήκει στο άλλο τμήμα, στο τμήμα Θεολογίας;


http://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=946632