Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2009

nampou na kamoume?

it seems to me that this phrase is all i ever hear around me. i despise it to the depths of my soul. and the worst thing is that, despite my efforts,i find myself using it.

as poume,rota se o allos, ti kamneis pos paei i douleia? kai gw opos panta ekneuristika eilikrinis lalw tous, skata - giati mana mou en sou areskei?- e oi, en ili8ia douleia, eneshi iatriki mesa, mpla mpla mpla. apantisi - e, na mpou na kamoumen.... oulloi etsi eni... enna perasoumen...
poses fores na akousw tountin ekfrasi gmt elisan ta neura mou. ti na kamoumen je ti na kamoumen. esi katarxas mporeis na paeis na gami8eis, pou enna mou peis emena oti touti en i moira mou.


toutoi oi teleuteoi 2 mines ipir3an apaisioi. je en ennow mono to politistiko sok pou ton epanapatrismo mou, ennow pragmatika apaisioi. gia para pollous kai diaforous logous. ne xerw to oti it's up to me, na kamw oti perna pou to sheri mou na pernw kala, na men akouw kanena, na kamw jino pou 8elw mpla mpla mpla. evarethika tounta mpouskalia-like kirigmata. xerwta, lalw ta jegw. alla sometimes it hurts na simvivazese. it hurts no matter how much u try. je tounto ti na kamoumen pou mou tsampounoun oulloi apla 8imizei mou oti en 8elw na eimai se tounti 8esi, je perikleiei oulli ti moirolatria stin opia afisa ton eauto mou na peripesei.

to shirottero en pou paw na piasw aima pou tous as8eneis je antidroun apodokimastika je fonazoun mou "pale?" je lalw tous je gw "ti na kamoume kirie tade mou,afou prepei" je fisika meta skazoun k en laloun tpt epidi etsi prepei. logiki antidrasi, logikon to epixeirima. ti na kamoume, skase kai kolimpa.

me tounti nootropia vevea epiviosan polloi,alla en nomizw na epien mprosta kanenas. mporei na kamnw kai la8os vevea...

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σκέφτηκες ποτέ για ποιο λόγο διάλεξες να σπουδάσεις από οτι κατάλαβα γιατρός;


τι είναι αυτό που σε ώθησε;

η κοινωνίες μας βασίζονται αποκλειστικά και μόνο στο χρήμα στο κέρδος και όλα τα συνεπακόλουθα του

όλα προσμετρούνται με αυτό... ο επιτυχημένος άνθρωπος θεωρείται αυτός που έχει πράματα

για ποιο λόγο γίνεται κάποιος γιατρός; για να βγάλει χρήματα και να αγοράζει πράματα

ώστε να θεωρείται και επιτυχημένος

σε αυτή την φυλακή είμαστε όλοι, και αυτό οφείλεται στο συγκεκριμένο οικονομικό σύστημα που έχουμε πολύ απλά

όλα προσμετρούνται με το χρήμα

είναι χαρακτηριστικό αυτό που λέγεται στην μήτρα του σύγχρονου αυτού συστήματος "time is money"
μιshimoy

@@, ο χρόνος δεν είναι χρήμα, ο χρόνος και γενικά η ζωή είναι για να κάνεις αυτά που σε γεμίζουν

απλά έχουμε φάει τόσο πολύ αυτη την προπαγάνδα με σκατά στο κεφάλι μας που δεν μπορούμε να ξεφύγουμε και δεν μπορούμε να βρούμε και τι μας φταίει

εσύ αναρωτιέσαι τι σου φταίει...

σκέψου για ποιο λόγο διάλεξες αυτό που κάνεις για βγάλεις λεφτά και ίσως βρεις την απάντηση

από την άλλη σε εξαναγκάζουν να κάνεις αυτό που σε καταπιέζει γιατί πρέπει να πληρώσεις τις δόσεις στους τοκογλύφους για το σπίτι το αυτοκίνητο την λουιβιλλον τσαντα κλπ κλπ

"ντάμπου να κάμουμεν"

η πιο μίζερη φράση που εντυπώθηκε και έγινε βίωμα ειδικά στους άχρηστους κυπρεους

απαντήσεις υπάρχουν

evlampia είπε...

osr55 simfono mazi sou, apantiseis iparxoun.... enen oti ftaiei i douleia mou i kati, apla i sigkekrimeni prosorini mou douleia enexei toso megali sxesi me jino pou e8kialexa na kamnw... diladi exei sxesi... alla poli emmesa. eimai giatros alla en kamnw poli iatrika pramata :P but things will change. prospa8w na apofeugw auti ti misiti frasi!

Ανώνυμος είπε...

υπομονή και εύχομαι τα καλύτερα!!!!