Σάββατο 17 Οκτωβρίου 2009

mind challenge

seriously,me to pou patw podi se tounti xora nio8w automata to iq mou na ppeftei kamia 10arka monades. enna katsw dame ena xrono,elpizw na mou meinei lios egkefalos na mporesw toulaxiston na askw to epaggelma me axioprepeia.an k ap oti vlepw, to iq enen aparetiti proipo8esi.

7 σχόλια:

rocknsane είπε...

Welcome to the jungle. Σε κάποια φάση εν να πρέπει να σου πω τες εμπειρίες μου με τους συναδέλφους σου, απλά τζαι μόνο για να σε κάμω να θέλεις να φύεις εχτές που Κύπρο!;)

evlampia είπε...

hehehe,nomizw pos an to kameis enna mou doseis to teliotiko xtipima. idi i katastasi en paleukete ka8olou...

ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΗ είπε...

to iq einai mes tes proipotheseis gia ola..
to iq kai i omorfia:P

evlampia είπε...

hahaha mporei na exeis dikaio re aganaktismeni alla emeis oi kaimenoi oi a8ropoi pou en dia8etoume oute to ena oute to allo pou enna pa na sta8oume? :P :P

Ανώνυμος είπε...

Αθθυμούμαι μιαν συζήτηση που είχαμε πριν κανένα χρόνο. Τζιαμέ που ήμουν είσαι, τζαι δαμέ που είμαι εννάρτεις. ΤΕΛΕΙΩΝΕ ΕΛΑ! Παρέτα τους τζαι έλα πάνω! Don't waste your time. After the first two-three working months, it's such a waste.

evlampia είπε...

psychia mou, xerw to eshis apolito dikaio.eimai stous 2misi mines tora kai arxizw na vlepo ton paralogismo sto na sinexisw.
arxise je trava me i germania lio ton teleuteo kairo...ola ine skepseis akoma ara tpt den apokliete. xerw oti iparxi logos pou eisai toso en8ousiasmeni me ti souidia opote i will definetely give it a thought! 8a ta poume! thanks

Ανώνυμος είπε...

Kai ego toro teliono...kai skeftome to dis na pao piso! En ixero ala nio8o me to lio pu edoule4a kati kalokeria se kati eteries oti mou itan iperarketi empiria gia na skefto dis an tha pao piso! En ola me to meso...o gios i kori kapiou, pu8ena en fenete o a3ios, o e3ipnos! Imaste pola piso se pola prmt genika! Pistevo oti k esi k opos k aloi a3iologoi Kiprioi epistimones diaprepoun sto e3oteriko (opos px diavasa prin xronia oti enas apo tous kaliterous giatrous sto kosmo ine Kiprios kai douleui sti Germania), eno kate emena eprepe touto na to ekaman sti xora tous! Ala ela pu i xora tous skotonei kai tous kamei na fevgoun opos opos?