Παρασκευή 27 Νοεμβρίου 2009

τιποτε

Επιτελους επιασα καινουριο λαπτοπ, εκοντεψα να στραωθώ με την 7ιντση την οθονη του eeepc και μαλλον αυτος ειναι ο λογος που εν το εχρησιμοποιούσα και πολλά (το eeepc)
Οι πως εχω και τπτ το συγκλονιστικο να γραψω που την προηγουμενη φορα. Η ζωη στην Κυπρο εν συνωνυμο της ρουτινας. Ειμαι σιουρη οτι αν ανοιξω λεξικο και ψαξω τη λέξη ρουτινα εννα μου φκαλει ερμηνεία "Η ζωη στην Κυπρο". ενεν οτι εν περνας καλά στην Κυπρο, μια χαρά περνας, εγω τουλαχιστον μια χαρα περνώ, εκαμα καινουριο κυκλο, (με τον παλιο η αληθεια ενεκαταφεραμε και πολλα να κρατησουμε επαφη αλλα τι να γινει..) ανακαλυψαμεν καποια ομορφα καινουρια στέκια, γεμιζουμεν τις ωρες μας με διαφορες δραστηριοτητες. ενεν τουτο το προβλημα, το προβλημα εν οτι ζουμε στην χωρα που τιποτε εν συμβαινει ποττε. η ρουτινα τσακιζει το πνευμα. Ειπα το και πριν, εν υπαρχει το mind challenge,εν υπάρχουν ιδιαιτερες παρεκκλίσεις που τα αναμενόμενα υπάρχουν μονο προγραμματισμένες εξοδοι, στα ιδια παντα μέρη (εστω και σε κεινα τα καινουρια που λεγαμε) με τα ιδια ατομα, και η ζωη που καμνει κυκλους τοσο μεταφορικά οσο και κυριολεκτικά. Σε ενα συγκεκριμενο γεωγραφικο χωρο τοσο μικρο που καταντά αποπνικτικός.
επεθύμησα να πιασω τον δρομο και να περπατώ να περπατώ και να πιέννω, και να βλέπω μια πόλη ζωντανή,με ανθρώπους πολύχρωμους, οι την ψοφισμένη τη Λευκωσία με τους ανθρώπους - στρατιωτάκια, ενας ενας μεσα στα γυαλιστερά τους αυτοκίνητα και τα κρυα πολυτελή τους σπί8κια. Εξω που το κέντρο κανένας εν περπατά στη Λευκωσία. Μονο καποιοι αλλοδαποι με ποδήλατα που τρων ξιτιμασιές που τους οδηγούς. τωρα βεβαια αρκεψαν και οι αλλοδαποι να οδηγουν αυτοκινητα και να ξιτιμαζουν και κεινοι τους ποδηλατες. Μα εν δυνατο να υπάρχει πολη που να μεν μπορείς με τιποτε να την περπατήσεις? Αηδία!

Μονο στα κλαμπς ξερουν να συνωστίζουνται... οι γκομενοι και οι γκομενες με τους Μεγάλους χορηγούς.
γκρινιάζω ενεν? και που εισαι ακόμα....

Σημερα ειδικά νιώθω οτι κάτι λείπει.

7 σχόλια:

Παύλος είπε...

Αν εσιεις discovery channel βάλε να δεις το how it's made, μετά δε τα νεα που το ρικ τζιαι μετα τα νεα που την νετ.

Ανώνυμος είπε...

melina melina melinnaaaa (tragoudista)

wasssupe dude???

kori, en ma8aino me tipote tin anatomia!!!!!!!!!

eidika tous mys tou forearm, 8anatos!!!

but on the other hand, extes epiame me tin filtati simfititria sto nosokomeio gia ena lecture je eipame na pame pou to clinical skills lab na kamume llio venipuncture practise je sto telos ekatali3ame na to kamume on each other. You'll be glad to know that so far i have a 100% positive record ;-)

you tought me well doc!

Annaneo είπε...

ilikrina me ola afta pu grafis me kanis na min thelo me tpt na giriso kipro....panagia m tha me piasi k emena i katathlipsi to 3ero :( en thelo na fio. oufou

evlampia είπε...

Παυλο εν καλη η ιδεα σου αλλά ενεχω τηλεόραση. Εχω να δω τηλεοραση κατι μήνες, και η συστηματική της χρήση στη ζωή μου εσταμάτησε πριν πολλά χρόνια...

σικε μου, μιας και εν σου σχολιαζω στο μπλογκ σου εννα σου τα πω δαμε, να σου ζησει το μωρουι σου και καλή δύμαμη ωσπου να μεγαλωσει λιο και να σε αφησει να τζιμι8εις με την ησυχια σου.

κορη ροαμ μεν αγχωνεσαι η ανατομια εν μαθαινεται,εγω εν θυμουμαι να τα εμαθα, νομιζω οτι εν εμαθα ουτε τα μισα, τωρα φυσικα εν θυμουμαι τπτ. καμε μονο οτι μπορεις! δηλαδη τα χριστουγεννα που εννα ερτεισ κυπρο ενα ερκεσαι στεσ εφημεριες να με βοηθας να πιανω αιματα? γουσταρω!

Aννα μου μην αγχωνεσαι, μια χαρα εννα περνούμε, εσυ ησουν παντα πιο προσαρμοστική απο μένα :) love you!

Ανώνυμος είπε...

Οι ελάτε Κύπρο ελαααααάτεεεε.

Ελάτε στην παρέα μας.

Μουααααχαααχααα.

evlampia είπε...

KATZiari

Avevaios είπε...

Εφκήκεν μια απογοήτευση που την ανάρτησην... Τζαι ήταν φοητσιάρικο ναι... Εννα μας κάμεις να μεν περνούμεν τα μαθήματα ξεπίτηδες για να μείνουμεν δαμέ Αθήναν για πάντα... Εν τόσον χάλια η Λευκωσία δλδ;