Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

Να τον χαιρομαστε τον διευθυντή μας.

Οτι ο διευθυντης της χειρουργικής κλινικής είναι ανυπόθετος, φαίνεται που τη συνδικαλιστική του δράση. Γίνεται μάνα μου πολιτικός και αθρωπος????
Οτι σαν γιατρός εν πολλά καλός,είναι μια φήμη που κυκλοφορεί μαζί με τες άλλες ιστορίες, που εν κάπως φοιτσιάρικες και εν θέλω να τες αναπαράξω γιατί ενιξέρω αν εν αλήθκεια,πάντως αν εν αλήθκεια, πλις stay away που το χειρουργικό τμήμα του ΓΝΛ. Το γεγονός οτι φαίνεται στη φάτσα του οτι εν καθήκι, εν καθαρά δική μου αποψη και μπορεί να μεν εχει καμία σχέση με την πραγματικότητα. Τζινο που εχει σχεση με την πραγματικότητα πάντως εν οτι ενα 15-30% των χειρουργικών ασθενών είναι παχύσαρκα θηλυκά (Στην πλειοψηφία) που τους χειρουργεί ο ίδιος ο διευθυντης και πετσοκόφκει το στομάχι τους για να παστήνουν. Δηλαδή που τες 30 κλίνες, αν εξαιρέσεις κάποιες που παν για τα επέιγοντα, οι 5-7 πασιν για τζίντες ασθενείς που παστινίσκουν εις βάρος των δημόσιων ταμείων, και κάτσε εσύ που πρέπει να κάμεις ενα οποιοδήποτε χειρουργείο (π.χ κανένας καρκίνος) να περιμένεις να φκερώσει κρεβάτι για να χειρουργηθείς, επειδή εν διαθέτεις τα λεφτά να πάεις σε ιδιωτικό. (γιατί ξέρω οτι αν τα εδιέθετες θα επήεννες) Μιλούμε βεβαια για χαμηλοσυνταξιούχους, τους ίδιους που περιμένουν 4-5-6 μήνες να τους δει ενας ΩΡΛ η ενας οφθαλμίατρος.
Τελοσπάντων,το αν κερδίζει λεφτά ο κυριος διευθυντης που τες εγχειρήσεις για την παχυσαρκια δεν το γνωρίζω, οπως γίνεται σε ετσι περιπτώσεις, κάτι πιάνει το αυτί μου αλλα προτιμω να μεν το σχολιάσω. Μπορεί ναν ουλλα κακοήθειες.
ΟΜως σήμερα πιστευκω πραγματικά οτι εφκαλλε τζε το σιοινί τζε το παλλούτζι ο μπασταρτος. Εφερε τη γραμματέα του να κάμει ανόρθωση στήθους και προσθήκη σιλικόνης. Και επειδή εν επιτρέπουνται ετσι εγχειρήσεις, εγραψε πας το χαρτί οτι εννα της κάμει βιοψία μαστών μισιη μου. Τζε εν κανεί, που χρησιμοποιεί την δημόσια κλινική για τες υποθέσεις του, λόγω του παράνομου της πράξης του, σήμερα ενεγινε καμιά άλλη προγραμματισμένη εισαγωγή (που εν περνα μέρα που να μεν έχουμε τουλαχιστον 6-8) δηλαδή εμετακίνησε τουλάχιστον 6 χειρουργία, για να βάλει παρανόμως βυζιά στην γραμματέα του. (το ευλογο ερώτημα κρατώ το για το τέλος)
Τζε άλλοι οι ππεζεβέγκηες οι ακόλουθοι του αλλοι μαλάκες με περικεφαλαία, ελαλούσαν το κρυφά μεταξύ τους τζε εγελούσαν (μα γιατί εν θα γίνουν εισαγωγές σήμερα? υπάρχουν 2 λόγοι,ο δεξις και ο αριστερος)


Ρε μα είμαστε σοβαροί??? ολόκληρη η λειτουργία της χειρουργικής κλινικής διακόπτεται για να βάλει βυζιά η γραμματέας???
Τζε τουτος ο ανθρωπος, τουτο το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΕΣΙΗ θελει να βαλει υποψηφιότητα για βουλευτης!!

Ειλικρινά εσιει που την ώρα που το έμαθα νομίζω η πίεση μου εν σταθερά στο 20. Εν θέλω να το αφήσω να ππέσει χαμέ, ενεν μόνο τουτο, εν η ολη του συμπεριφορά που υποδηλώνει οτι είδεν το νοσοκομείο ως την προσωπική του κλινική. Κάπως πρέπει να μπει στη θέση του. Ενιξερω τι να κάμω, εσιει κανένα δικηγόρο τζαμέ εξω να μου δώσει καμια συμβουλή? Να φκω στες εφημερίδες να τον κράξω? Αλλά πάλε εν ελάχιστα τα στοιχεία μου, και ευκόλως αντικρουόμενα.

Θελω να διευκρινίσω οτι ενέχω τιποτε εναντίον της χειρουργικής αντιμετώπισης της παχυσαρκίας οταν γίνεται σε ατομα με πραγματικό πρόβλημα παχυσαρκίας και πραγματικό πρόβλημα υγείας. Αλλά να ερκεται η κάθε κυράτσα με λίο μεγάλο κώλο, και να θελει να παστήνει free, ε σορυ αλλά εν τζε πληρώνουμε γιαυτό τους φορους! Τζε ατε η γαστρεκτομή, οι κοιλιοπλαστικές γιατι να πληρωνουνται που το δημόσιο?

τζε η τελευταία ερώτηση

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΥΡΙΕ ΔΙΕΥΘΥΝΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΡΘΩΣΕΤΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΟΣ ΣΑΣ???
ΙΝΤΑ ΔΟΥΛΕΙΑΝ ΕΣΙΕΤΕ ΕΣΕΙς ΜΕ ΤΑ ΒΥΖΙΑ ΤΗΣ?

10 σχόλια:

ρίτσα είπε...

μεν σοβαρομιλάς!!
αποκλείεται!
εν πιστεύκω να κάμνεις κανένας με συνείδηση έτσι πράματα!!!

ελληνοκυπριος πατριωτης είπε...

εισαι πελλος αν δεν το καμεις τουτουκι.

evlampia είπε...

Ριτσα μου δυστυχως ο τυπος εχει πλάτες πίσω του,και επειδή θεωρείται πολλά καλός στη δουλειά του κανένας εν του κάμνει τπτ.

επαναστάτη εξεκίνησα που το μπλογκ και εν θα το αφήσω ως δαμέ, εκάμαν του βέβαια ξανά καταγγελίες τζε τίποτε εντου τζίζει, αλλά εν μπορώ να το έχω βάρος στη συνείδηση μου οτι ενεπροσπάθησα.

rose είπε...

καλη δυναμη

Ανώνυμος είπε...

εν πιστεύκω!νομίζω εκατάλαβα ποιος είναι...!καλά ο λόγος που ακυρωθήκαν τα 6 χειρουργία? Τι λόγο έδωσε? Λόγω βυζιών...? Έχεις όμως ένα στοιχείο ότι ακύρωσε τα χειρουργία για βυζιά και δήλωσε κάτι άλλο ότι εν να χειρουργηθεί! Εν έσει κανένα να μαρτυρήσει για τούτον εκτός που εσένα, ότι έδωσε ψευδή στοιχεία? Ααα ρε κράξιμο που θέλουν έτσι τύποι!

evlampia είπε...

re enixerw giati ta akirose kai mena efanike mou polla paraxeno... stin arxi enomisa oti itan tixeo,alla nobody else thinks so.ana8eman ta ena prospa8isw na xeka8arisw auto to kommati :P

Ανώνυμος είπε...

en eimai kala.
en eimai kala
je i diki mou piesi 20!

re katalaveis oti eimai pnimeni me to nhs?
na men mporeis na voi8iseis imish ton gero pou eshiei 20 xronia COPD na fkalei to poukamiso tou epidei 8eleis na ton e3etaseis imish...

A8ROPIA JE SYSTIMATA E3OUSIAS en pan mazi (oxi mono politikoi!)

Antigonistyli είπε...

Τι λαλείς;;;!! Απίστευτο! Και μετά λένε γιατί δεν πάμε μπροστά! Μπράβο σου πάντως! Χρειάζεταί δύναμη να προχωρήσεις σε καταγγελείες κλπ! Πολύ λίγοι θα το έκαναν!

evlampia είπε...

Δυστυχώς υπάρχει λόγος που εν θα το εκάμναν πολλοί... επειδή ερώτησα και εμαθα,συνήθως πρέπει να εχεις προσωπικό συμφέρον που την καταγγελία ή να σε θίγει άμεσα, τελοσπαντων,μες τη βδομάδα θα πάω στην επιτροπή βιοηθικής να δω τι μπορώ να έβρω, και πέρκι κάτσει η φάση.

Leni είπε...

Κράξε τον, είμαστε μαζί σου! Οφείλεις να το κάμεις. Κανεί να τους ανεχούμαστεν ούλλους. ΚΑΙ ΔΕΙ ΓΙΑ ΒΥΖΟΥΣ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. Άκου ρε..!