Δευτέρα 24 Ιουνίου 2013

 Στατους απ ντεητ


Νομιζω οτι πλεον ειναι επισημως απαραδεκτο το ποσο γρηγορα περνα ο καιρος.
Τωρα ειδικα που ειμαι φουλ ταιμ εργαζομενη περιμενω απλα τα σαββατοκυριακα να ερτουν για να πιω  (το  νερωμενο μου) κρασι και να φκω λιο εξω να 8κιανευτω και να χαριεντιστω. τα σαββατοκυριακα ερχονται και φευγουν και εν μπορω να πω οτι εν περνω ωραια αλλα παλε εννεν ζωη τουτη να περιμενεις το σαββατοκυριακο.
 Μια ζωη να ψαχνουμε μια ουσια που δεν υπαρχει.
εν αφησα φεστιβαλ για φεστιβαλ τον Ιουνη. πανεπιστημιακα, αριστερες οργανωσεις, ερτ, ηταν ενας μηνας γεματος μουσικη.
το αποκορυφωμα ομως ηταν αυτοι οι φοβεροι φανταστικοι ανεπαναληπτοι καταπληκτικοι τυποι



που εν μας αφησαν να σταματησουμε να χτυπιουμαστε.

το μονο λυπηρο παρτ της ολης ιστοριας που ονομαζεται  going out εν οτι πραγματικα ειμαστε που τους πιο ηλικιωμενους που κυκλοφορουν στα συγκεκριμενα μερη. δηλαδη καθε φορα που φκεννω εξω βλεπω ας πουμε αγορακια τζε αντι να σκεφτουμαι ω τι μαναρι εν τουτο σκεφτουμαι μανα μου το το μιτσικουρη. ενταξει εν ψαχνω γκομενο αλλα θα ηταν πιο ενδιαφερουσα η φαση αν εισιεν τζε κανενα της ηλικιας μου around. τι να καμνουν αραγες οι 30αρηδες στην Αθηνα? που ζαλλουν που λαλουν τζε οι ικαριωτες.

Κατα τα αλλα η πυρα αρχιζει τζε γινεται αφορητη. Ως τωρα ηταν ωραια αλλα που δαμε τζε κατω σαν να τζε εν παλευκεται. Η δουλεια επισης εν πολλα ωραια αλλα θα ηταν πιο ωραια αν δεν ηταν τοση πυρα. λογω οικονομιας (φανταζουμαι) ο κλιματισμος εν δουλευκει εχουν κατι ανεμιστηρες απλα για να στεγνωνουν τα δρωματα πανω μας.

Περιμενω το καλοκαιρι να περασει με μια σχετικη ανυπομονησια. εν φυσιολογικο τωρα τουτο?