Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Κλεφτης


Το καλοκαιρι περασε τοσο γρηγορα που νομιζω οτι καποιος απλα μου το εκλεψε. Καποιος το πηρε μεσα απο τα χερια μου. Δεν ειναι δυνατον να ειναι Σεπτεμβριος αφου προχθες ηταν το καλοκαιρινο ηλιοστασιο και ειχαμε μολις βγαλει τα καλοκαιρινα απο το παταρι και μολις που ειχα αρχισει να τρωω παγωτα και πηγα και μια βολτα μεχρι την Αντιπαρο και ξαφνικα αρχισαν ολοι να λενε καλο φθινοπωρο και καλο χειμωνα και κατι τετοιες μαλακιες.
  Δεν ειναι οτι ειμαι τεραστια φαν του καλοκαιριου, αλλα μολις που ειχα αρχισει να συνηθιζω τη μονιμη στρωση κολλωδους ιδρωτα πανω στο δερμα μου και ειχα ακομα πολλα σχεδια για τα σαββατοκυριακα μπροστα μου, και γενικα δεν εχω προλαβει να κανω τιποτα απο αυτα που ηθελα και χρειαζομαι περισσοτερες βουτιες και το αντιηλιακο μου θα ληξει και δεν προλαβα να το χρησιμοποιησω.

 Παντως απο το λιγοστο καλοκαιρι που προλαβα να ζησω πριν  να μου το κλεψει καποιος θρασυτατος κυριος χρονος, δεν εχω κανενα παραπονο. Ηταν υπεροχο. Ξεκινησε με συναυλια Μανου Τσαο, λιγο Κυπρο για να μη ξεχνιόμαστε, φεστιβαλ πανω στα βουνα με βροχες και 10 βαθμους κελσιου και καμπινγκ στο υπεροχο νησι της Αντιπαρου. Καλα ο Αυγουστος ηταν το απολυτο λιωσιμο στην Αθηνα, ετσι οπως πρεπει να ειναι οι Αυγουστοι. Λιγος  κοσμος κ καλος, πολλα κλειστα μαγαζια για να εχεις και το στοιχειο της εκπληξης ως προς το που θα καταληξεις να πιεις μια μπιρα, και να ακους οτι γινεται πανικος στα νησια και συνωστισμος και μανουρα και να χαιρεσαι που εισαι στο τσιμεντο και κανεις βουτιες αναμεσα σε χρησιμοποιημενες σερβιετες σε τριτοτεταρτες αθηναικες παραλιες.

Αλλα ναι, το γεγονος οτι τελειωσε το καλοκαιρι ηταν μια εκπληξη. Το καλοκαιρι του 2014, αυτο και αν ειναι εκπληξη. (μα ποτε αλλαξαμε δεκαετια και ειμαστε κιολας στο 14). Περασαν κιολας 30 καλοκαιρια. Αντε ας μην αρχισω παλι με τα υπαρξιακα μου.

Και για καλοκαιρινο τιπ θα πω μονο οτι η Αντιπαρος ειναι ενα νησι μαγικο. Για μενα υπηρξε μαγικο. Για πολλους λογους. Ηταν η παρεα, ηταν το καμπιγκ, ηταν ο κοσμος που γνωρισαμε και αγαπησαμε, ηταν το χεντ μπαγκινγκ στα ροκαδικα, ηταν ο χορος στη ντισκο, ηταν το ξυπνημα το μεσημερι στη σκηνη μεσα στον ιδρωτα, το αραγμα στην αιωρα με το βιβλιο "η πανδωρα στο κογκο" (το συνιστω ανεπιφυλακτα) τα παιχνιδια στην καντινα, τα τραγουδια, το κρασι, τα ζεστα χαμογελα και τα ξεκουραστα ματια. Οι λιγες μερες στην αντιπαρο ηταν ολοκληρο το υπεροχο καλοκαιρι του 2014.

 Και εχουμε ακομα καλοκαιρι μπροστα μας!! εγω απο την πλευρα μου ευχομαι να το κρατησουμε οσο παει το καλοκαιρι μεσα μας και σας ευχομαι ολοψυψα καλο καλοκαιρι!!

9 σχόλια:

the Idiot Mouflon είπε...

Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ, η πυρά φεύκει μόνο.

Triolouin είπε...

Όποιος σου λαλεί ετέλειωσε το καλοτζιαίριν πίτα του Carroten στα μούτρα!

evlampia είπε...

panexipno agrino i pira dikaioute na fiei siga siga ka8 oti i parousia tis exei arxisei na ginete ligo kourastiki :P alla siga siga giati esini8isamen tin men mas ertei apotoma!

kori triolouin en kali i idea sou 8a to kamw se oullous ektos pou touton:

https://www.youtube.com/watch?v=KxuGMMwnsho

Nefelia είπε...

Κι εγώ ή που θα αρχίσω να γκρινιάζω για το καλοκαίρι (και το χρόνο) που τρέχει γενικά και ούτε που προλαβαίνεις να καταλάβεις πώς ξεγλιστράει έτσι, ή που θα το ρίξω σε ρομαντικές παραλλαγές τύπου "το καλοκαίρι αν δεν το βρεις, το φτιάχνεις". Ή και τα δυο, εναλλάξ...Χμ.
Περνάω που περνάω από δω, λέω να αφήνω και κανένα σχόλιο, έτσι στο όνομα της "δράσης - αντίδρασης".
Άντε καλό χειμώνα που λένε κι οι βιαστικοί. Οι πιο σκληροπυρηνικοί ήδη κάνουν αντίστροφες μετρήσεις για τα χριστούγεννα (α πα πα)

Υ.Σ. : Καμιά φορά σκέφτομαι να (ξανα)αρχίσω το μπλόγκινγκ (το λέω επειδή ανέφερες κάτι σχετικό στην απάντησή σου στο προηγούμενο ποστ) αλλά κάτι με κρατάει ακόμη. Θα δούμε.
Το παλιό μπλογκ κάθεται και τρώει σκόνη, χρόνια τώρα. Έκλεισε ο κύκλος, σταμάτησα να το ταίζω.

evlampia είπε...

Νεφελια, ωραιο πραγμα η δραση αντιδραση ειδικα η αντιδραση!! (ειμαι αντιδραστικο ατομο και γω) :P
Αυτοι που βιαζονται να πουν καλο χειμωνα δεν ειναι τιποτα μπροστα σαυτους που μετρανε τις μερες για τα χριστουγεννα!! απαλευτοι εγω μεχρι προχ8ες εκανα μπανια στη θαλασσα αρνουμαι να μπω σε τετοιες διαδικασιες!
ΤΟ μπλογκ να το κανεις και κυριως για σενα γιατι ειναι ωραιο που θα το διαβαζεις μετα και θα προσπαθεις να κατανοησεις τον παρελθοντα εαυτο σου! εχει πλακα ειναι λιγο τρομακτικο αλλα εχει πλακα.

UrbanTulip είπε...

Φέτος ήθελα να πάω Αντίπαρο. Δεν έκατσε. Ίσως του χρόνου με την σωστή παρέα!

evlampia είπε...

tulip i antiparos en teliaaaaaaaaaa
ena sou lew: mparakia kai aragma. aragma kai mparakia. u will love it

Unknown είπε...

Έχετε ένα ωραίο blog! Το λατρεύω, είμαι πολύ διασκεδάσει και έμαθα πολλά! Θα ακολουθήσει όλα τα μηνύματα σας κάθε μέρα! Είστε πράγματι μια ιδιοφυΐα και όλα τα λόγια σας έχουν νόημα, θα προωθήσει το blog σας με τους φίλους μου και είμαι πολύ σίγουρος ότι θα τους αρέσει, επίσης, το blog σας!

Ακριβώς ελέγξτε το site http://www.myshop.com.pk/smartphone-mobile/samsung-mobil να
μπορείτε να βρείτε όλα τα νέα κινητά τηλέφωνα χάρη μπορείτε να αγοράσετε σε απευθείας σύνδεση κινητών τηλεφώνων και πολλά άλλα που θέλετε να αγοράσετε σε μια χαμηλή τιμή.

khansadfdf είπε...

Fresh Blogger Templates