Σάββατο 8 Νοεμβρίου 2008

παραληρημα

Τελικά,καμιά που τες κρίσεις μου εν διαρκεί παραπάνω που ενα 3ήμερο. Συνήθως εναλάσσεται η φάση,3 μέρες είμαι καλά,3 μέρες χάλια,ατε τζε λίο μέτρια,και πάλε που την αρκή.

Προχτές ας πούμε,ημουν ψιλοχάλια πάλε (η συνέχεια της ιστορίας του προηγούμενου ποστ), αλλά μετά που 3 κρασιά έφερα τα μίλια μου. Και εκτοτε είμαι καλά.

Εκτιμω πάρα πολλά το γεγονός οτι υπάρχουν 1-2 ανθρώποι που ξέρω οτι αμαν τους πιάσω τηλ να φκούμε εν συχνά διαθέσιμοι. Εκτιμώ το επειδή ενεν τυχαίοι,εν δικοί μου ανθρώποι,και ενεσιει πιο μεγάλη παρηγοριά που το να ξέρεις,οτι αμα κόψεις μέσα και νιώθεις σκατά εννα εχεις εναν δικό σου ανθρωπο να φκεις να πιεις μια μπίρα. Και εν χρειάζεται καν να δηλώσεις οτι εισαι σκατά. Απλά ξιάννεις το.

So,η κρίση εφυε, εν μπορώ να πω οτι ο υπνος μου έσασεν και τέλλια,αλλά εχει πολλύ καιρό που εν ετσι ταραγμένος και εσυνήθισα το. (εκτος που κατι φασεις που επιδεινώνεται παραπάνω)

Πρέπει να διαβάσω και το τελευταίο κεφάλαιο του "Ξενου" του Καμύ. Ήμουν τόσο χάλια ψυχολογικά που εν αντεξα να θκεβάσω παρακάτω. Τρομερό βιβλίο. Αλλά τρέμω στην ιδεα οτι εννα το τελειώσω. Για κάποιο λόγο εν θέλω, φοούμαι το τέλος. Ατε εν λαλώ τπτ αλλο να με σας το χαλάσω εσας που εν το εθκιεβάσετε και εχετε σκοπό να το πράξετε.

Τελικά ενας που τους καλύτερους τρόπους εκτόνωσης εν το κλουμπιγκ. Επήαμε εχτές με μια φίλη, εγω γενικά εν ειμαι των clubs και εν μου αρέσκουν καθόλου,σο εμοιράσαμε την νυχτα, μιση σ'ενα μπαράκι που επαίζαν σκα,ρέγγε και κατι παλιά κλασικά, και την αλλη μισή σενα τυπικό κλαμπ. Εχορέψαμεν, επιττώσαμεν,επεράσαμεν τέλεια και την επομενη μέρα εσηκώθηκα με hangover και πόνους περιόδου να πάω δουλειά οπου και ειδαν με τόσο ταλαιπωρημένη που ενεκαμα καθολου λαντζα και εμεινα κυριλέ στα ποτά. Τέλεια.

Αυτα τα νέα εν ολίγοις.Τουντες μέρες I love my life. i love my job, i love τους φίλους μου, i love my love, και οσο συνεχίζω να γράφω υποψιάζουμε οτι πρέπει να είμαι υποκλινικά μανιοκαταθλιπτική. Εν εξηγείται μιαν ετσι μια γιουβέτσι τουτη η διάθεση μου. Ελεος ας πουμε.

Αα τζε τωρα εχω και πιστοποιητικό οτι είμαι μπαρίστας τρομάρα μου.

Το οτι είμαι κυκλοθυμική επεσήμανε μου το ο Αιγύπτιος φίλος στην Κων/πολη. Μανα μου ρε ως τζε ο μουλλάς επήρεν μας πρέφα. Εν είχεν λαθος τζιντο κοπελλούι.

Σημερα εφκήκα και επέρασα τέλεια χωρίς σταγονα αλκοολ (επειδη ταχα πίνω Panadol) Εγυρισε μου που τους εβλεπα ουλλους με τες μπιρες και τες βοτκες τους και γω επινα Perrier ιμισιη μου. Γιαξ.

ενιξερω γιατί,αλλά εν θέλω να τελειώσω τουντο ποστ.

ατε κανει.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αχα.

:)

evlampia είπε...

ναι :P

Ανώνυμος είπε...

eperasa ena 4mino alopos xoris sta3i alkool/kafe (nor decal nor caf).

Elisa me to Perrier.

it was dreadful.
Pale kala mou areskei to perrier.

Ka8e pampouloua itan kati exciting :P