Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2008

so u think u can dance latin?

Εχτες επήα για πρώτη φορά σε Latin club. Ετσι στο άσχετο, μ'εναν ισπανό-αμερικανο τουρίστα που χορέφκει λατιν που τον τζαιρό που ηταν μες την τζοιλιά της μάμας του. Μαλάκα, we danced the night away που λαλεί και το άσμα, και εκατευχαριστήθηκά το. Εγω εννοείται οτι στην αρχή ενίξερα να σταυρώσω βήμα,αλλά τελικά εν αλήθκεια που λαλούν οτι αμα ξερει ο καβαλιέρος να χορεύκει ενεν ανάγκη να ξέρει η ντάμα. Πρωτη φορά θωρώ άντρα να χορεύκει τόσον καλά (εν είμαι φεμινίστρια,αλλά ξέρετε ινταλως χορεύκουν οι κυπρέοι και οι Ελληνες, καλα εξαιρούνται οι δάσκαλοι χορού:P)

To περίεργο ήταν οτι που ουλλο το μαγαζί,τζινοι που εξέραν να χορεύκουν ηταν οι αρσενικοί. Μόνο μια γυναίκα είδα,που να χορευκει καλά. (οι παραπάνω ηταν σαν εμένα,leaded by their partner) Μα τι εν τουντο πράμα! Μετά εσκεφτηκα οτι ενας αρσενικός για να πάει σε λάτιν κλαμπ, συνήθως πρέπει να ξέρει να χορεύκει,να ασχολείται λίο (υπάρχουν τζαι τζινοι που τους τραβά η παρέα τους,και επειδή ενιξέρουν να χορεύκουν προσπαθούν να γελοιοποιήσουν τες φιγούρες για να νιώσουν καλύτερα) ενω οι γυναίκες απ'οτι είδα και εχτες εν πιο ανοιχτές,εν σε φάση, να μά8ουμε ενα χορό ρε παιδί μου. Αν και η αναλογία ανδρων-γυναικών στους beginners εν ηταν και τόσο ασχημη (οι αντρες είναι είδος με εξέλιξη τελικά, εν μπορώ να πω) Είχεν δωρεαν μαθήματα που κουβανέζους γκουρού (πως μπορούν να σούζουν τον κώλο τους ετσι,και να μεν φαίνουνται καθολου γκει,μεγαλη τέγνη) και ηταν αρκετά μεγαλη η προσελευση του κόσμου. Ηταν σχεδόν γεμάτο. Και η μουσική, θεική, μπαίνεις μέσα και νομίζεις οτι μπαίνεις σε άλλο κόσμο.

Αρεσε μου πολλά η φάση, νομίζω εννα το καθιερώσω μια φορά τη βδομάδα, ο χορός εν εκτόνωση (οχχχχχχ τα πο8κια μου)

1 σχόλιο:

ρίτσα είπε...

αχχχ

θέλω και εγώ ένα καλό παρτενέρ.
επήαιννα και εγώ δυο χρονιές latin

έννεν εκπληκτικό πως ο κάθε χορευτής είναι διαφορετικός έστω κι αν κάνει τα ίδια βήματα, πως με τον ένα ταιριάζεις, με τον άλλο όχι πως ο ίδιος χορός είναι με τον ένα ερωτικός με τον άλλο αγγαρεία

θέλω παρτενέεεεερ