Τρίτη 6 Ιανουαρίου 2009

επιτέλους κάτι που ακούετε

Επαθα μια ψιλοπόρωση τωρά τελευταία με τουτον

Αλκιβιάδης Κωνσταντοπουλος


Είχα σας βάλει και ενα βιντεάκι του που του youtube Πιο παλιά (το σαλάμι,εν λίο πιο κάτω)

ο τύπος απλά δεν παίζεται, παίζει μια φάουσα όργανα (απο βιολί μέχρι τρομπόνι) εχει το χαλαρό λουκ που εμένα προσωπικά λείπει μου που τους νέους καλλιτέχνες, εχει χαρακτηριστική και πολλά συμπαθητική φωνή, και ενα δίσκο που ξεχωρίζει. Και εχει και τον τρόπο του να φέρνει το κοινό κοντά του στα Live. Και εν μόνο 25 χρονων γαρος. Εχει ολα τα φοντα δηλ. να γράψει τη δική του ιστορία στο χώρο της ελληνικής εντεχνης-ροκ μουσικής. Επιτέλους κάποιος να ταράξει τα νερά, οχι αλλο Μαχαιρίτσα- Πλιάτσικα- Τσακνή και σία, εβαρεθήκαμεν τα ίδια και τα ίδια.

Είχα τον δει live στο Ζυγο.Τζινος και ο Μηλιώκας εσώσαν λίο την κατάσταση. Είχα σκυλοβαρεθεί να ακούω για 1000η φορά τραγούδια Μακεδόνα-Μαχαιρίτσα,ακόμα και Κουτρα (χωρις υπερβολή,ειδα τους παααρα πολλές φορές και παντα παντα λαλουν τα ίδια) σε συνδυασμό με το ψιλο-γκλαμουράτο, μπουζουκο-ατμοσφαιρικό μαγαζί του Ζυγού,ημουν ετοιμη να κόψω φλέβα. Ευτυχώς που το σημείο που εκαθούμασταν ήμασταν πολλά κοντά στο σημείο που εστέκετουν ο Αλκιβιάδης, και ουλλη νύχτα επαρακολουθούσα τον να παίζει ποτε το ενα όργανο και πότε το αλλο. Προσκυνώ. Δηλώνω φαν. Συνέχισε ετσι νεαρέ και εχεις πολυ μέλλον μπροστά σου.








2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ουφφ. Ενόμιζα έκαμα comment, αλλά μάλλον κάτι λάθος έκαμα :S

Έλεγα ότι είχα δει κ γω τον Αλκιβιάδη μια φορά κ ήταν πάρα πολλά καλός! Αν κ στην αρχή ήταν απλά συμπαθητικός, σιγά σιγά αποκάλυπτε μας κ τα άλλα του ταλέντα κ ενθουσίασε με. Κ εδήλωσα φαν του επίσης. Κ ευχήθηκα σου καλή χρονιά :)

evlampia είπε...

thank u dear sinadelfe :) kali xronia kai apo mena! en pirazei gia to comment pou exa8ike,kai mono p ekatses k exanagrapses ektimw to afantasta!