Σάββατο 11 Μαΐου 2013

Palyrria - Ikariotikos live in Athens 2004

Επαθα μια μικρη υστερια με τουντο τραγουδι. Γενικα τωρα με την εισοδο του καλοκαιριου ακουω ικαριωτικο σε ολες τις βερσιόν (ακομα και του Παριου) και σκεφτομαι πως, αν δεν τα καταφερω τελικά να ξαναπαω το καλοκαιρι (μολις εγυρισα που 3ημερο-αλλα εν μετρα εν ηταν καλοκαιρι ηταν τελη απριλη)  εν οκ διοτι μεσα στην καλοκαιρινή κόλαση που είναι η Αθήνα εχει πολλές γωνιές που θυμίζουν ελληνικό νησί, και πολλες γωνιές που θυμίζουν Ικαρία . Οπως το χθεσινο φεστιβαλ legalize it, που με εκαμε να νιωσω παλε μικρούλα, αφου για κάποιο λογο τις περισσότερες φορές νιωθω γρια και ξενερωτη.

Παρέες  ολων των ηλικιών απλωμένες κατα μηκος  της παραλίας, με μπίρες στο χέρι, η μουσική υπέροχη, ωραία πρωτότυπα περιπτερα, μπαλόνια, ντονατς και γλυκά παντού, κοσμος χαλαρός, παιδιά, σκυλιά, μια υπεροχη μυρωδιά απ ακρη σ'ακρη, αστερακια στον ουρανό. Παράδεισος. Και χορός. Και κρασί. Και καλή παρέα. Και άμμος.

2 σχόλια:

Unknown είπε...

καλώς σε βρήκα. τέλειο. Ο χορός που χορεύκουμε με τις ξαδέρφες μου για πασιαμά! Ευχαριστώ που μου το θύμισες! Καλά να περνάς :)

evlampia είπε...

xaxaxa akou gia pashama! 8a ma8eis ta vimata :) prosferw kai idietera ma8imata me 20 euro :P